Cineva din Romania

nu sunt din romania, dar putem sa discutem oricum... exista si o discutie pe romaneste undeva pe aici, dar nu s-a mai scris nimica de mult in discutia respectiva...

Buna

Buna! Ma bucur ca am gasit macar pe cineva care vorbeste romaneste..n-am gasit nicio poza de-a ta pe aici...mi-ar placea sa facem schimb de email-uri erotice sau poate chiar de poze nud(ale noastre bineinteles)...ce zici esti de acord?eu sunt un tip de 30 de ani si ador sa ma pozez...asta e..asta imi place si nu vreau sa par altcineva decit ceea ce sunt..dar tu?

hehe eu sunt timida cu poze...

eu am 28 ani, si traiesc in germania...

Mai sunt si eu din Romania. Poate inchegam o comunitate. :)
Ce subiecte va intereseaza pe voi ?

buna pandacris... bine-ai-venit la lit!

ce subiecte ma intereseaza? nu stiu... toate?

buna hellofaman...

acuma, doar ati trebui sa veniti aici la acest thread in fiecare zi, si am avea un thread pe romaneste...

Hai sa punem niste poze fratilor ... ce ziceti?

Hai sa punem niste poze fratilor ... ce ziceti

poze frumoase!

dar eu sunt prea timida sa pun poze... doar asta din avatar, dar mai mult nu...

buna, mireille si loscaminantes... ce mai faceti? mai este cineva aicea?

pai nu sunt romanca, dar mie imi place sexul... dar poate ceilalti sunt prea ocupati sa faca sexul ca sa scrie despre el?

Desigur

Sexul se gusta si altfel decat citind...

EDIT sorry, pierdusem password. Nu am poze uploadate...
Dar hai sa fim prieteni intai si abia apoi sa ne vedem ;)

da... sa vorbim mai mult aicea... intrebati ceva, povestiti ceva...

Intreb eu...

Ce parere aveti despre textul meu: "De ce nu i se scoala lui Radu ?"
Cum credeti ca ar trebui sa continue ? Sunt un fan al grupului, deci cred ca o sa iasa o petrecere pe cinste in partea a doua...

Apopos: IDmess helllofaman

adica este o povestire la lit care ai scris? de ce nu postezi un link aicea, sau in signatura ta, ar fi mai usor sa gasim textul...

mersi pt linkul! o sa incep sa citesc acuma (dar voi avea nevoie de catva timp ca sa citesc - nu citesc asa repede pe romaneste...)

am citit si mi-a placut, dar nu prea am sugestii de cum ar trebui sa continua... exista mai multe posibilitati, si cred ca oricum scrii continuarea, o sa fie bine...

De ce nu traduci povestirile care iti plac, astfel vor fi cunoscute de cat mai multi.

Back