Ce s-a facut cu românii mei?

MrBeige

Virgin
Apoi dara ce mai faceti, dragii mei perversi, precum si dragele mele curve? Gata, v-ati savarsit cu totii? Nu va mai intereseaza sexul, a devenit prea plictisitor pentru voi?

Iaca, va spun drept: pe fete le astept la cotitura, insa baietii sunt intotdeauna cei care fac lurcurile sa se miste in materie de sex (no pun intended).

Haidem dara sa dam vina unii pe altii. Sau nu. Caz numa importa sa vorbim, dara prea putin importa ce anume. Aferim!

Apoi dara ce mai faceti, dragii mei perversi, precum si dragele mele curve? Gata, v-ati savarsit cu totii? Nu va mai intereseaza sexul, a devenit prea plictisitor pentru voi?

Iaca, va spun drept: pe fete le astept la cotitura, insa baietii sunt intotdeauna cei care fac lurcurile sa se miste in materie de sex (no pun intended).

Haidem dara sa dam vina unii pe altii. Sau nu. Caz numa importa sa vorbim, dara prea putin importa ce anume. Aferim!

De unde esti? Intreb pentru ca te exprimi neobisnuit...sau asa mi se pare mie (nu caut sa te insult, si imi cer scuze daca asta este impresia pe care am dat-o).

@teknight: apreciez delicatetea, dar nu e nevoie sa te porti cu manusi (vezi bine ca le numesc pe fete curve, iar ele care va sa zica nu se supara; departe de mine sa ma simt jignit daca-mi spui ca ma exprim neobisnuit). Revenind la intrebarea ta, ma aflu intr-un loc foarte putin exotic pentru un român -- nu sunt in Japonia, Transnistria sau alta locatie demna de interes.

@Lady June: ce vârsta ai? ce parere ai despre "opera" mea?

35. Mi-ar fi placut sa citesc si continuarea (povestea nr. 4 cu madam Diana). Cam fortat totusi stilul... Parerea mea...

Tocmai de-asta am cerut de la bun început feedback de la femei open-minded: bărbaţii (inclusiv subsemnatul) sunt prea uşor predispuşi să se lase în voia erotismului în detrimentul realismului. Chiar te rog să-mi spui ce ţi se pare forţat, exact ăsta e genul de feedback pe care îl urmăresc.

Nu stiu daca este o parerea pertinenta, dar nu cred ca in realitate personajele ar fi asa cum le descrii tu. Nu ca ar trebui...

Back