Go Back   Literotica Discussion Board > Non-English Literotica Forums > Dutch Literotica

Reply
 
Thread Tools

Old 08-14-2006, 10:33 AM   #1
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Wat vinden vrouwen lekker?

Jammer genoeg hebben we niet erg veel vrouwen hier op dit moment om deze thread veel/voldoende volume te geven, maar ik zal in ieder geval mijn mening & smaak ook nog ventileren.

Het leek me een aardige om deze thread te starten met onderstaand epistel, dat, moet ik zeggen, mijn idee en gevoel aardig vertegenwoordigt!

Omdat er weinig vrouwen zijn vraag ik de mannen ook te reageren op onderstaande beweringen. Klopt het lijstje volgens jouw beleving (en belangrijker wellicht: volgens die van je vrouw?)... Weet jij precies waar je vrouw (partner) warm of koud van wordt of doe je eigenlijk maar wat op goed geluk? Wat doen de mannen hier om hun vrouwen in bed te plezieren die niet in dit lijstje voorkomen?
De top tien sekswensen van de vrouw

Mannen van Nederland opgelet. Datingblog.nl zet de top 10 van sekswensen van de vrouw voor je op een rijtje. Wil je het hoofd van een vrouw op hol doen slaan, volg ze dan snel op en een beloning zal nooit lang op zich laten wachten!

1. Gestreeld worden (93%) "Streel een vrouw tijdens het liefdesspel en ze voelt zich zo gewild en gewaardeerd dat ze je dubbel terugbetaald", zegt seksdeskundige De Angelis. Waar een beetje aaien al niet goed voor kan zijn.

2. Samen lachen in bed (89%) Van grappen en grollen worden vrouwen relaxter, zodat ze meer van seks kunnen genieten en daardoor eerder klaarkomen.

3. Vrijen terwijl de clitoris wordt gestimuleerd (76%) Als de man dubbel werk doet, geniet zij voor twee. Wie ritmische penetratie koppelt aan zachtjes wrijven over de clitoris, geldt als superlover.

4. Tongzoenen (60%) "De meeste mannen kunnen niet tongzoenen", aldus een veelgehoorde klacht van vrouwen. "Hij moet die natte dweil eens beter leren gebruiken. Ze duwen het zo diep naar binnen, gaan onbehouwen te keer en je moet steeds hun speeksel doorslikken." Vrouwen hebben liever dat de man een tongzoen qua intensiteit opbouwt.

5. Missionarishouding (58%) Favoriet onder de vrouwen, omdat ze dan lekker op hun rug kunnen liggen terwijl de man het werk doet, maar ook omdat ze met aanvallende heupbewegingen hun clitoris stimuleren.

6. Klaarkomen (57%) Slechts 30% van de vrouwen komt klaar tijdens penetratie, maar krijgt het opvallend genoeg wel vaak (61%) voor elkaar als ze daarna zichzelf verwennen. Dat komt doordat hen TE weinig tijd wordt gegund om op te warmen.

7. Vrijen in het schemerdonker (53%) Volgens een enquête van www.sexgids.com houdt 53% van alle Nederlandse vrouwen van vrijen in het schemerdonker. Meer dan van vrijen in het volle licht (42%). Terwijl vrijen in het donker (5%) helemaal uit is. De vrouw vindt het razend opwindend om alleen de contouren van de sekspartner te zien. Dat prikkelt de zintuigen tast, reuk, zicht en gehoor. Opvallend: stellen die elkaar net hebben leren kennen vrijen vaker in het licht, maar verkiezen daarna schemer om het ouderwetse spannender te maken.

8. Uitgebreid gemasseerd worden (47%) Aangezien veel vrouwen naar hun eigen mening in het dagelijkse leven al vaak genoeg de partner verwennen, vinden ze het extra prettig als ze door een uitgebreide, erotisch getinte massage op temperatuur kunnen komen.

9. Stoeien (44%) Ze mogen dan puur op spierkracht afleggen tegen de man, dat neemt niet weg dat vrouwen een potje stoeien graag als een speels opwarmertje gebruiken voor de seks.

10. Standje 69 (43%) Zelfs de meest belabberde tongzoener kan een vrouw intens laten genieten tijdens dit standje. "Zeker als de man een beetje de weg kent; voortdurend aan één van de lippen zuigen heeft geen zin, net als een razende tekeer gaan over de clitoris. Doe het met beleid en neem alle tijd", zegt De Angelis.
[bron]
  Reply With Quote

Old 08-15-2006, 03:23 PM   #2
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Nou moe?

Niemand? Geen vrouwen die iets lekker vinden? Geen mannen die weten wat hun vrouw lekker vindt? Hmmmmm.....
  Reply With Quote

Old 08-15-2006, 03:26 PM   #3
E's Toy
Literotica Guru
 
E's Toy's Avatar
 
E's Toy is offline
Join Date: Feb 2006
Location: darkside of her legs
Posts: 1,363
Nou een massage wrkt goed, maar dat stond er al
__________________
Also visit Dutch LIT
  Reply With Quote

Old 08-15-2006, 03:36 PM   #4
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by E's Toy
Nou een massage wrkt goed, maar dat stond er al

Ja, er staat wel meer, maar dat geeft niets. Het schijnt een lijstje te zijn dat op veel vrouwen van toepassing is. Ik weet het niet; op mij wel in ieder geval!

Eén twee en drie kloppen als een bus. Hoewel dat stimuleren van de klit een tricky one is bij mij (I'm difficult) maar ik heb dat wel nodig ja.

Nummer 4? Zoenen kan mijn M prima, geen klachten daar! Zo belangrijk, dat een man een beetje kan zoenen! .... Nummer 5 en 6 weer mee eens en 7 ook wel, hoewel ik wl iets meer wil dan contouren. Maar fel licht is een sfeerdoder, inderdaad.

Nummer 8; de massage. Absoluut! Heerlijk om te ontspannen, alleen moet ik uitkijken dat ik niet te ontspannen raak (en in slaap donder)... niet als erna sex geplanned was, zeg maar.

Nummer 9 heb ik het niet heel erg mee. Een beetje humor en lachen samen, ja graag, maar stoeien als in rollebollen en semi-vechten doen me niets wat de opwinding betreft. Het kan, evengoed, soms wel grappig zijn.

Nummer 10: standje 69? Mwah.... op zich lekker voor het idee enzo, maar ik geloof dat M en ik het er beiden mee eens zijn dat het orgasme uiteindelijk toch één voor één moet komen. Als je elkaar goed wil verwennen is enige 'concentratie' wel gewenst qua techniek enzo. Vind ik....
  Reply With Quote

Old 08-15-2006, 03:53 PM   #5
realwanderer
Literotica Guru
 
realwanderer's Avatar
 
realwanderer is offline
Join Date: Apr 2006
Location: Europe
Posts: 663
Ik heb wel de indruk dat vrouwen het lekker vinden als je in ze klaarkomt.
Ook is me wel verteld dat missionaris sex lekker is vanwege het gewicht van de man die op ze neer drukt.
Ik kan het alleen maar als waar aannemen, tenzy hier heftig ontkend
  Reply With Quote

Old 08-15-2006, 03:59 PM   #6
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Ik vind het idd wel lekker als M in mij klaar komt. Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat het van een aantal faktoren af hangt of ik dat ook goed voel. Meestal wel, en dat is wel een gaaf gevoel. Het heeft ook iets heel intiems (logisch).

Ik vind missionaris ook lekker, maar niet per sé vanwege het gewicht. Nou is M niet zo heel zwaar en toch heb ik soms liever dat hij zich even een tijdje opdrukt om het gewicht te ontlasten. Het heeft er ook mee te maken dat ik mezelf vaak vinger als we neuken en anders kan ik er ook niet goed bij. Maar als hij op me ligt en we kussen en strelen elkaar dan vind ik dat gewicht op me ook heel fijn. Het is weer dat intieme dan denk ik.
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 05:21 AM   #7
wolf2002
Moderator
 
wolf2002's Avatar
 
wolf2002 is offline
Join Date: May 2002
Location: in thoughts
Posts: 1,500
Het missionarisstandje is denk ik enigszins ondergewaardeerd omdat het zo 'gewoon' is maar uiteindelijk is het wel de meest veelzijdige positie... je kan elkaar aankijken, hebt prachtig uitzicht op haar borsten en doordat de dame haar benen kan bewegen in allerlei posities kan je heel makkelijk varieren...

Vreemd eigenlijk dat het 'cowgirl' standje niet op het verlanglijstje van de dames voorkomt... (ik bedoel met de man onder terwijl zij zn pik berijdt...) mijn ervaring is dat het erg lekker is voor haar omdat ze zoveel controle heeft... maar ik kan het mishebben...

__________________
Never moon a werewolf


My writings

Cum say hi to me at the Dutch forum
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 05:32 AM   #8
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Ik heb niets met cowgirl. Zal ik het eens heel plastisch zeggen? Ik heb niets aan welke vorm van penetratie ook als het gaat om puur het genot met als doel een orgasme. Dat ik PIV sex lekker vind, heeft meer te maken met intimiteit en houden van en dat ik het daarom prettig vind als M in mij is.

Ik denk dat alleen de vrouwen bij wie G-spot stimulatie effect heeft baat hebben bij de cowgirl-positie. En die groep vrouwen is veel kleiner dan veel mannen denken en hopen. De cijfers/statistieken wisselen, maar het percentage vrouwen dat een orgasme KAN krijgen van PIV sex zit tussen de 17% en 30%. De rest kan er niets mee, en ik behoor tot "de rest". Van die, zeg, 30% is er ook maar weer een deel dat cowgirl dan als favo standje zou bestempelen, dus there you go.....

Een groot percentage vrouwen simuleert orgasmes om een groot aantal redenen. Ik ben er zelf heel lang ééntje geweest. Maar dat is een heel andere discussie.
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 05:51 AM   #9
wolf2002
Moderator
 
wolf2002's Avatar
 
wolf2002 is offline
Join Date: May 2002
Location: in thoughts
Posts: 1,500
Even for the record: ik heb niet gezegd dat cowgirl automatisch tot een orgasme leidt, alleen dat het in mijn ervaring erg lekker is voor vrouwen omdat ze zelf het tempo, positie en intensiteit kunnen bepalen...

Ik geloof wel dat een meerderheid van de vrouwen niet door PIV kunnen klaarkomen, maar ik vind de rol van de g-spot een beetje overdreven... ik ben geen expert maar het vrouwelijk orgasme is toch complexer dan alleen wat wrijven over het juiste plekje... de kut is 1 grote erogene zone dus stimulatie is op vele manieren mogelijk... iedere vrouw komt op haar eigen manier klaar... een enkeling kan zelfs een 'nipple orgasm' bereiken...

En nu ga je me ongetwijfeld met allerlei wetenschappelijke feiten om de oren slaan die het tegenovergestelde beweren...

__________________
Never moon a werewolf


My writings

Cum say hi to me at the Dutch forum
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 06:16 AM   #10
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Haha.... tsja....

Wetenschappelijke feiten? Ik lees gewoon heel erg veel over sex (en relaties), en niet alleen hier op Literotica. Als je veel over sex leest op porno sites (zoals veel mannen dat doen, niet allemaal, maar veel) dan krijg je een heel ander beeld van sex, en de beleving daarvan door mannen en vrouwen, dan als je leest op de wat informatievere en serieuzere sites.

Ik ga je niet met wetenschappelijke feiten om de oren slaan omdat ik die behoefte helemaal niet heb. Percentages die overal en nergens genoemd worden verschillen heel erg dus als ik al iets roep is het vaak een gemiddelde daarvan.

De evolutie van de sexuele beleving van en door de vrouw is een vreemde. Veel dingen zijn biologisch gezien gemakkelijk te verklaren. Zoals mannen de evolutietheorie nog steeds gebruiken als excuus waarom mannen altijd MOETEN jagen en dus vreemd gaan: ze kunnen er niets aan doen....

Voor vrouwen is sex pas de laatste, zeg 50 (en dan neem ik het ruim!) jaar iets dat ze prettig MOGEN vinden en waar ze plezier aan MOGEN beleven! Dat is, als je kijkt naar hoe lang dat daarvoor NIET mocht, een verdomd korte tijd. Er zitten nog allerlei stigma's ingebakken en niet alleen bij de vrouwen zelf. Hoeveel mannen willen niet een geile slet waar de halve stad overheen is geweest om te neuken maar niet diezelfde geile slet om te trouwen? Dat soort dingen.

Luister, ik ben geen feministe of wat dan ook. Ik ben hooguit voor gelijke rechten en dat soort dingen, maar niet erg fanatiek. En ik houd simpelweg ook stiekum nog wel heel erg van bepaalde mannen- en vrouwenpatronen en rollenbevestiging enzo. Het sterke-man-om-de-vrouw-te-beschermen principe. Hoffelijkheid. Voor mij moet een man een vrouw beschermen, ook al is de vrouw vaak (eigenlijk stiekum) veel sterker in veel niet-fysieke zaken binnen een relatie. Ik houd ervan als een man 'mannendingen' op zich neemt, gewoon omdat hij vindt dat een vrouw dat werk niet hoeft te doen. Zware, vieze klussen in huis enzo. Ik kan daar heel goed mijn 'mannetje' staan als het moet. Heus wel, maar ik vind het zo prettig en fijn als mijn M zegt "Wacht maar, dat is te zwaar voor jou, dat til of draag ik wel"...

En nu MOGEN vrouwen sex ineens ook leuk en lekker vinden. En ze mogen dat nog zeggen ook. Maar niet te hard natuurlijk, want het gevaar blijft aanwezig dat je voor slet uitgemaakt wordt. Dat is gewoon de waarheid, nog steeds. Daarom zijn we allemaal zo lekker anoniem op Lit.

Dus we zeggen voorzichtig dat we het stiekum wel lekker vinden..... vaak. En dan zeggen we er voorzichtig bij dat voor ons toch nèt effe ietsje andere dingen the trick doen dan hoe het voor mannen is. En dan gaan, nog steeds, heel veel mannen keihard op de rem (of op hun bek!). We zijn er nog lang niet!
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 06:41 AM   #11
wolf2002
Moderator
 
wolf2002's Avatar
 
wolf2002 is offline
Join Date: May 2002
Location: in thoughts
Posts: 1,500
Op dit soort momenten zou die pratende clit zo goed van pas komen...


__________________
Never moon a werewolf


My writings

Cum say hi to me at the Dutch forum
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 07:52 AM   #12
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by wolf2002
Op dit soort momenten zou die pratende clit zo goed van pas komen...Als die dan voor hun rechten op zouden komen en niet naar de (gewetens-) bezwaren van hun bazinnetjes zouden luisteren, zouden veel mannen keihard de wind van voren krijgen denk ik
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 11:44 AM   #13
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Quote:
Originally Posted by wolf2002
<knip> ...mijn ervaring is dat het erg lekker is voor haar omdat ze zoveel controle heeft... maar ik kan het mishebben...
For what it's worth : ik ben zeker een cowgirl-fan, vanwege de reden die Wolf noemt, maar ook omdat ik in die positie m'n partner in de ogen kan kijken en kan kussen, ik kan met z'n tepels spelen of achter me reiken om met z'n ballen te spelen... genoeg voordelen behalve de controle, en ook nog eens een goeie oefening voor je dijspieren

Rave
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 11:48 AM   #14
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by Ravennera
.... omdat ik in die positie m'n partner in de ogen kan kijken en kan kussen, ik kan met z'n tepels spelen of achter me reiken om met z'n ballen te spelen...
Haha, ja, om die redenen vind ik het ook wel lekker. Jammer genoeg valt de rest een beetje af voor mij Maar M vindt het ook erg lekker, dus af en toe....
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 11:55 AM   #15
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Hmm vergeten op tijd te editen ;-)

Ik wou nog toevoegen dat de reversed cowgirl ook erg lekker is, maar niet om dezelfde redenen obviously... sinds afgelopen zaterdag heb ik een lower back tattoo, en in dat standje wordt m'n partner helemaal wild, waardoor ik weer wilder word... domino-effect zeg maar

Rave
  Reply With Quote

Old 08-16-2006, 12:01 PM   #16
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by Ravennera
Hmm vergeten op tijd te editen ;-)

Ik wou nog toevoegen dat de reversed cowgirl ook erg lekker is, maar niet om dezelfde redenen obviously... sinds afgelopen zaterdag heb ik een lower back tattoo, en in dat standje wordt m'n partner helemaal wild, waardoor ik weer wilder word... domino-effect zeg maar

Rave

Cool.... wat voor tattoo heb je?
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 01:28 AM   #17
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Quote:
Originally Posted by M's girl
Cool.... wat voor tattoo heb je?
Dank je M's, zie attachment
Attached Images
File Type: jpg Tattoo12aug06.jpg (55.6 KB, 355 views)
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 07:36 AM   #18
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by Ravennera
Dank je M's, zie attachment

Hé, die is mooi!
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 09:20 AM   #19
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Dank je M's :-)

It hurt like hell maar het was definately worth it
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 09:23 AM   #20
realwanderer
Literotica Guru
 
realwanderer's Avatar
 
realwanderer is offline
Join Date: Apr 2006
Location: Europe
Posts: 663
het ziet er ook nog pynlyk uit!!
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 09:25 AM   #21
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by Ravennera
Dank je M's :-)

It hurt like hell maar het was definately worth it

Ja, dat kan ik me voorstellen! OUCH; jij liever dan ik, maar hij is wel mooi! Het kost effe wat (x 2 dan dus) maar dan heb je ook wat, nietwaar?
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 09:53 AM   #22
realwanderer
Literotica Guru
 
realwanderer's Avatar
 
realwanderer is offline
Join Date: Apr 2006
Location: Europe
Posts: 663
Cool

Ik heb er nog een:
Vrouwen vinden het lekker om lekker gevonden te worden, en mannen vinden lekkere vrouwen lekkerder, waardoor lekkere vrouwen het lekkerder hebben.

  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 11:01 AM   #23
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Quote:
Originally Posted by M's girl
Ja, dat kan ik me voorstellen! OUCH; jij liever dan ik, maar hij is wel mooi! Het kost effe wat (x 2 dan dus) maar dan heb je ook wat, nietwaar?
*lacht* zeker weten
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 11:04 AM   #24
M's girl
Leaving
 
M's girl's Avatar
 
M's girl is offline
Join Date: Jun 2005
Posts: 7,149
Quote:
Originally Posted by realwanderer
Ik heb er nog een:
Vrouwen vinden het lekker om lekker gevonden te worden, en mannen vinden lekkere vrouwen lekkerder, waardoor lekkere vrouwen het lekkerder hebben.


Nou......

...... da's in ieder geval lekker duidelijk dan
  Reply With Quote

Old 08-17-2006, 11:07 AM   #25
Ravennera
Really Really Experienced
 
Ravennera is offline
Join Date: Mar 2006
Posts: 478
Quote:
Originally Posted by realwanderer
Vrouwen vinden het lekker om lekker gevonden te worden, en mannen vinden lekkere vrouwen lekkerder, waardoor lekkere vrouwen het lekkerder hebben.
*grinnikt* nice one realwanderer
Maar is het ook niet zo dat als mannen vrouwen lekker vinden, de vrouwen zich daardoor ook lekkerder voelen, dat weer uitstralen, waardoor de mannen ze weer lekker(der) vinden, etcetera ?

Rave
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum JumpAll times are GMT -4. The time now is 12:08 AM.

Copyright 1998-2013 Literotica Online. Literotica is a registered trademark.